producten

op alfabet

product

groepen

achtergrond

informatie

keuze

tabel

wond

wijzers

leveranciers

producten

protocollen

richtlijnen

 

tips

tricks

 

home

(wonden)

Buisverbanden en netverbanden (diverse leveranciers)

 

Bandafix
Net verband op rol. In 7 verschillende breedte-maten te verkrijgen.
Wordt gebruikt om wondbedekkers te fixeren op moeilijk te verbinden plaatsen zoals gewrichten, rug en hoofd. Het blijft goed op zijn plaats zitten met behoud van bewegingsvrijheid. Bandafix is wijdmazig en heeft rek in alle richtingen. Moet op de juiste lengte geknipt worden.

 

Tubinette
Buis verband op rol. In verschillende breedten te verkrijgen.
Wordt gebruikt om de huid en kleding te beschermen tegen zalven en crèmes of voor fixatie van diverse wondverbanden. Onder een zwachtel of gips beschermt het buis verband de huid. Tubinette is eenvoudig aan te brengen. Vervaardigd van 100% viscose. Moet op de juiste lengte geknipt worden. Vooral geschikt voor extremiteiten.

 

Tubigrip
Tubigrip is een compressief buisverband. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, per doos van 10 meter. Tubigrip is een druk- en steungevend buisverband dat wordt toegepast bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling en verrekkingen van pezen of banden. Het kan enkel of dubbel (en zelfs driedubbel) worden aangebracht. Dubbel aangebracht geeft het een druk tussen de 5-30 mm Hg. Dat is minder dan kan worden bereikt dan met een niet-elastisch of elastisch compressie verband of met therapeutisch elastische kousen, maar het voordeel van tubigrip is dat er geen zwachtel expertise nodig is om het aan te brengen. Ook kunnen patiënten het zelf aanbrengen.
Tubigrip is vervaardigd van katoen met omwonden los meegeweven elastische draden. Moet op de juiste lengte geknipt worden. Zorg dat de juiste breedtemaat gebruikt wordt zoals aangegeven op de doos. Voor de benen is dat meestal maat C of D. Er bestaat ook een CD kous, taps toelopend van D naar C.

 

Tubifast
Tubifast is een elastisch buisverband, verkrijgbaar in verschillende maten.
Tubifast is geschikt voor diverse verbandfixaties, bescherming van huid en kleding bij zalfverbanden, fixatie van urine beenzakken etc. Tubifast is een rondgeweven, licht elastisch buisverband, vervaardigd van 92% viscose, 5% elasthaan en 3% polyamide.
Moet op de juiste lengte geknipt worden. Zorg dat de juiste breedtemaat gebruikt wordt. Meet de omvang van het breedste gedeelte van het toepassingsgebied op voor de juiste maat. 

 
 

Voor meer informatie ga naar: www.medeco.nl

 

Productfoto's

 

 

 

   

  

Productgroep: buisverbanden

 

01-09-2013

Advertenties

van Google

AdSense:

  

bezoekers:

free web stats